Kycklinggratäng med bacon
45 min
Matlåda
Middag
Huvudrätt
•
&format=webp)
Den här krämiga kycklinggratängen med knaprig bacon, grönsaker och smakrik ost är både lättlagad och full av smak. Perfekt när du vill laga något mättande och lättlagat på samma gång – och den gör sig minst lika bra i matlådan dagen efter.

Ingredienser
Kycklingbröstfilé, utan skinn
|
400 g |
---|---|
Olivolja
|
1 msk |
Gul lök
|
1 |
Vitlöksklyftor
|
2 |
Zucchini
|
1 |
Röd paprika
|
1 |
Spenat
|
65 g |
2 dl | |
100 g | |
Kalkon bacon
|
110 g |
Salt
|
1 tsk |
Till servering:
Rött råris
|
3½ dl |
---|---|
Färsk persilja
|
1 kruka |
Gör så här
Servera gärna med blomkålsris eller kokt quinoa för en fräsch och balanserad måltid.

