Kycklingfileér i yoghurtmarinad

Kycklingfileér i yoghurtmarinad

Betyg

(82 st)

Kycklingen blir extra mör och god av yoghurt i marinaden. Marinaden är även smaksatt med sambal oelek, vitlök och spiskummin.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Marinad:

Gör så här:

Gör så här:

Blanda ingredienserna till marinaden. Lägg kycklingfiléerna i en plastpåse. Häll i marinaden och knyt om. Låt dem ligga i kylen i 2 tim eller längre. Ta upp filéerna och låt dem rinna av. Smält smör i en panna och stek kycklingfiléerna ca 6 min/sida. Salta och peppra. Skär upp filéerna.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 340 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 46 g
  • Fett: 2 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem