Kyckling med kall dillsås

Kyckling med kall dillsås

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(42 st)

En praktisk och god buffèkyckling som kan förberedas dagen före.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

Sås:

Garnering:

  • färsk dill och citron

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i omgångar på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg dem i en långpanna. Stek i mitten av ugnen 10-12 min. Låt kycklingen kallna. Rör ihop såsen. Hit kan man förbereda.Skär kycklingen i skivor och lägg ut dem på ett stort fat. Krydda med salt och peppar. Ringla hälften av såsen över kycklingen och servera resten till. Strö över dill och garnera med citron.

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag