Kyckling med kall dillsås

Kyckling med kall dillsås

Betyg

(27 st)

En praktisk och god buffèkyckling som kan förberedas dagen före.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

Sås:

Garnering:

  • färsk dill och citron

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 225°. Bryn kycklingen i omgångar på båda sidor i smör i en stekpanna. Lägg dem i en långpanna. Stek i mitten av ugnen 10-12 min. Låt kycklingen kallna. Rör ihop såsen. Hit kan man förbereda.Skär kycklingen i skivor och lägg ut dem på ett stort fat. Krydda med salt och peppar. Ringla hälften av såsen över kycklingen och servera resten till. Strö över dill och garnera med citron.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem