Kyckling med dillcrème

Kyckling med dillcrème

Betyg

(5 st)

Dillen ger kycklingstubbarna en smak som påminner om augustinattens kräftskiva.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 2 kycklingbröstfiléer
  • ½ dl hackad färsk dill
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Dillcrème:

  • 20 g forellrom

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 150°. Skär filéerna i två bitar på längden. Krydda med dill, salt och peppar. Rulla in filéerna i aluminiumfolie och forma som en smäll-karamell. Baka dem i mitten av i ugnen till 70° innertemperatur, ca 30 min. Låt svalna. Blanda alla ingredienser till dillcrèmen. Skär filéerna i 2–3 cm tjocka skivor och toppa med dillcrème och rom.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 16 g
  • Fett: 32 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem