Kyckling med vitost

Kyckling med vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(39 st)

Rullar av kyckling i ugnen, fyllda med god, salt ost och lindade med lufttorkad skinka. Skurna i perfekta bitar till buffén eller den stora festen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 10 bufféportioner

  • blandad grönsallad

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Vik upp kycklinglårfiléerna, salta och peppra. Dela osten i bitar och lägg en bit på varje filé. Vik ihop. Dela skinkan på längden och vira runt kycklingen. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg den i en ugnssäker form. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Låt svalna. Dela kycklingen i halvor och servera på fat med grönsallad.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem