Krispig sallad

Krispig sallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(1 st)

20 min

Njut av höstens färgglada skörd i en krispig sallad med pumpafrön. Syran i vinägretten ger smak och marinerar grönsakerna lite så krama in den ordentligt. Servera en klick krämig grönsaksyoghurt till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Strimla och skiva grönsakerna så tunt som möjligt, gärna på mandolin. Krama in grönsakerna med olja, vinäger, salt och peppar. Strö över pumpakärnorna och ringla över yoghurt. Toppa med dill.

Kockens tips

Skiva gärna grönsakerna på en mandolin eller med hjälp av potatisskalaren.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 260 kcal
  • Protein: 7 g
  • Kolhydrater: 13 g
  • Fett: 19 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem