Krispig sallad

Krispig sallad

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

20 min

Njut av höstens färgglada skörd i en krispig sallad med pumpafrön. Syran i vinägretten ger smak och marinerar grönsakerna lite så krama in den ordentligt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Strimla och skiva grönsakerna så tunt som möjligt, gärna på mandolin. Krama in grönsakerna med olja, vinäger, salt och peppar. Ringla crème fraichen över salladen. Strö över pumpakärnorna och toppa med dill.

Kockens tips

Skiva gärna grönsakerna på en mandolin eller med hjälp av potatisskalaren.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 280 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 12 g
  • Fett: 21 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag