Krispig sallad med fänkål och granatäpple

Krispig sallad med fänkål och granatäpple

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(36 st)

Krispig fänkål, syrligt granatäpple och sälta från Apetinaost är en superfräsch smakkombination. Hittar du inte granatäpple kan det bytas mot fintärnat äpple av syrlig sort.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • 2 msk olja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • ½ tsk salt
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Dela fänkålen mitt itu och skär bort den grova mittstocken. Skär varje halva i mycket tunna skivor. Smula osten. Skär granatäpplet i fyra klyftor och ta ut de röda kärnorna, se till så att de tunna hinnorna inte kommer med. Blanda olja, citronsaft, salt och peppar i en bunke. Lägg i fänkålen och blanda ordentligt. Lägg upp på ett fat och fördela ost och granatäpple över.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem