Krispig rödkålssallad i wrap med äpple, mynta och köttbullar
45 min
Huvudrätt
•
&format=webp)
Denna wrap är fylld med härligt kripig rödkål, skivade äpplen och färska örter. Perfekt sätt att ta tillvara på överblivna köttbullar eller linsfritters. Passar fin att ta med ut som utflyktsmat.
Ingredienser
Rödkål
|
250 g |
---|---|
Äpple
|
1 |
2 dl | |
Citron, pressad saft
|
1 |
Salt
|
2 krm |
Köttbullar eller vegetariska bollar
|
20 |
---|---|
Äpple
|
1 |
Salladsblad
|
4 |
Grovhackad bladpersilja, mynta eller koriander
|
1 dl |
Tunnbröd
|
4 |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
630 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 31 g |
Kolhydrater: | 53 g |
Fett: | 32 g |

