Wrap med skinka och paprika

Wrap med skinka och paprika

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(28 st)

Wrap med en fyllning av rökt skinka, paprika och cottage cheese. Perfekt till den snabba lunchen, utflykten eller mellanmålet.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Skär paprikan på mitten och plocka ur kärnorna. Skär paprikan i små tärningar. Blanda paprika och cottage cheese. Salta och peppra försiktigt. Täck tunnbröden med salladsblad. Lägg tre skivor skinka och hälften av paprikafyllningen på varje bröd. Lämna lite tom plats längs ena kanten på brödet. Rulla ihop. Dela sedan de två rullarna i mitten med en kniv, så har du fyra wraps.

Tips:

Fresta med wraps på utflykten! Lägg dom i en plastbytta med lock eller slå in i folie. Blev det sallad över? Spara den i så fall i en platspåse som du "snurrar" upptill och sedan knyter igen. Med mycket luft i påsen hålls salladen fräsch längre i "sitt lilla växthus".

Näringsvärden, per port

  • Energi: 230 kcal
  • Protein: 16 g
  • Kolhydrater: 28 g
  • Fett: 5 g

Skriv ut

Källa: