Krispig dinkel- och getostpizza med smörstekt rödlök
1 tim 15 min
Buffé
Huvudrätt
•
&format=jpg)
Krispiga dinkelpizzor toppade med smörstekt lök, rödbetor och getost. Servera gärna pizzorna i bitar som förrätt, eller som huvudrätt med sallad.
Ingredienser
Jäst
|
25 g |
---|---|
Ljummet vatten max 37°
|
2½ dl |
2 msk | |
Strösocker
|
1 tsk |
Salt
|
½ tsk |
Siktat dinkelmjöl
|
6 dl |
Topping:
Rödlökar
|
3 |
---|---|
Färsk timjan
|
½ kruka |
Falbygdens® Getost
|
150 g |
75 g | |
Salt och peppar
|
|
Rucola
|
65 g |
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
805 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 34 g |
Kolhydrater: | 80 g |
Fett: | 36 g |

