Krämig potatissallad med bönor

Krämig potatissallad med bönor

Betyg

(21 st)

Potatissallad med haricots verts, vita bönor och kapris. Smetana gör den krämig och fräsch och den är jättegod till smakrika korvar eller kötträtter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g färsk haricots verts
  • 400 g vita bönor
  • 500 g kokt potatis
  • 1 liten rödlök
  • 2 salladslökar
  • 2 msk kapris
  • ½ msk honung
  • ½ dl färsk persilja
  • rivet skal och saft av 1 citron
  • 2 dl Arla Köket® smetana smetana 42%
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka haricots verts 2-3 min i lättsaltat vatten. Kyl dem genast i kallt vatten. Häll av och skölj de vita bönorna. Skär potatisen i bitar. Skala rödlöken. Skiva rödlök och salladslök. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem