Krämig potatissallad med bönor

Krämig potatissallad med bönor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(21 st)

Potatissallad med haricots verts, vita bönor och kapris. Smetana gör den krämig och fräsch och den är jättegod till smakrika korvar eller kötträtter.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g färsk haricots verts
  • 400 g vita bönor
  • 500 g kokt potatis
  • 1 liten rödlök
  • 2 salladslökar
  • 2 msk kapris
  • ½ msk honung
  • ½ dl färsk persilja
  • rivet skal och saft av 1 citron
  • 2 dl Arla Köket® smetana smetana 42%
  • salt och peppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka haricots verts 2-3 min i lättsaltat vatten. Kyl dem genast i kallt vatten. Häll av och skölj de vita bönorna. Skär potatisen i bitar. Skala rödlöken. Skiva rödlök och salladslök. Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt och peppar.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 385 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 37 g
  • Fett: 22 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem