Krämig potatissallad med bönor
15 min
Buffé
Tillbehör
•
Potatissallad med haricots verts, vita bönor och kapris. Smetana gör den krämig och fräsch och den är jättegod till smakrika korvar eller kötträtter.
Ingredienser
|
Färsk haricots verts
|
250 g |
|---|---|
|
Vita bönor
|
400 g |
|
Kokt potatis
|
500 g |
|
Liten rödlök
|
1 |
|
Salladslökar
|
2 |
|
Kapris
|
2 msk |
|
Honung
|
½ msk |
|
Färsk persilja
|
½ dl |
|
Citron
|
rivet skal och saft av 1 |
| 2 dl | |
|
Salt och peppar
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
431 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 14,2 g |
| Protein: | 11,5 % | 12,2 g |
| Fett: | 46,1 % | 22,5 g |
| Kolhydrater: | 42,4 % | 45 g |