Krabbkakor på surdegsbröd

Krabbkakor på surdegsbröd

Betyg

(4 st)

Festlig liten skaldjursrätt. Servera som förrätt eller gör fyra stora till lunch eller vickning.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Häll krabbköttet i en sil och pressa ur vätskan. Blanda krabbköttet med övriga ingredienser. Forma till 8 kakor och stek dem gyllenbruna i smör, ca 3 min på varje sida. Stek brödskivorna i smör. Skär baguetten i skivor och lägg rucola och krabbkakor på brödskivorna, toppa med crème fraiche och rom.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 180 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem