Krabbkakor på surdegsbröd
30 min
Förrätt
Lunch
•
Festlig liten skaldjursrätt. Servera som förrätt eller gör fyra stora till lunch eller vickning.
Ingredienser
Krabbkakor:
|
Krabbkött
|
510 g |
|---|---|
| 2 msk | |
|
Äggulor
|
2 |
|
Hackad färsk timjan
|
2 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Majsstärkelse
|
1 msk |
Till servering:
|
Surdegsbaguette
|
1 |
|---|---|
|
Rucola
|
|
| 1 dl | |
|
Röd stenbitsrom
|
3 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
230 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,7 g |
| Protein: | 27,5 % | 15,6 g |
| Fett: | 34,2 % | 8,9 g |
| Kolhydrater: | 38,3 % | 21,7 g |