Köttfärssås med rödbetor

Köttfärssås med rödbetor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(17 st)

Ett enkelt att variera köttfärssåsen och samtidigt få in extra grönsaker på ett lätt sätt. Rödbetorna ger dessutom köttfärssåsen en mustigare smak.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 300 g spaghetti

Gör så här:

Gör så här:

Koka pastan enligt anvisning på förpackning. Skala och grovriv rödbetorna. Bryn färsen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Rör ner rödbetor och såsen. Smaksätt med salt. Låt allt koka några minuter. Smula över osten och toppa med rucolan.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 51 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem