Köttfärssås med rödbetor

Köttfärssås med rödbetor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(78 st)

Ett enkelt att variera köttfärssåsen och samtidigt få in extra grönsaker på ett lätt sätt. Rödbetorna ger dessutom köttfärssåsen en mustigare smak.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

  • 300 g spaghetti

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

  1. Koka spaghettin enligt anvisning på förpackning.
  2. Skala och grovriv rödbetorna. Bryn färsen i smör-&rapsolja i en stor stekpanna. Rör ner rödbetor och såsen. Smaksätt med salt.
  3. Låt allt koka några minuter. Smula över osten. Servera med spaghetti och toppa med rucolan.

Näringsvärden, per port inkl tillbehör

  • Energi: 560 kcal
  • Protein: 32 g
  • Kolhydrater: 51 g
  • Fett: 24 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag