Köttfärssås med rödbetor
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
&format=webp)
Ett enkelt att variera köttfärssåsen och samtidigt få in extra grönsaker på ett lätt sätt. Rödbetorna ger dessutom köttfärssåsen en mustigare smak.
Ingredienser
Köttfärs
|
400 g |
---|---|
Färska rödbetor
|
200 g |
Salt
|
1 tsk |
1 msk | |
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
3 dl |
100 g | |
Rucola
|
150 g |
Spaghetti, gärna fullkorn
|
360 g |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
671 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,8 g |
Protein: | 23,6 % | 39 g |
Fett: | 31,1 % | 23,6 g |
Kolhydrater: | 45,3 % | 74,7 g |

