Köttfärssås med rödbetor
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Ett enkelt att variera köttfärssåsen och samtidigt få in extra grönsaker på ett lätt sätt. Rödbetorna ger dessutom köttfärssåsen en mustigare smak.
Ingredienser
|
Köttfärs
|
400 g |
|---|---|
|
Färska rödbetor
|
200 g |
|
Salt
|
1 tsk |
| 1 msk | |
|
Kelda® Pastasås tomat & crème fraiche
|
3 dl |
| 100 g | |
|
Rucola
|
150 g |
|
Spaghetti, gärna fullkorn
|
360 g |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
671 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,8 g |
| Protein: | 23,6 % | 39 g |
| Fett: | 31,1 % | 23,6 g |
| Kolhydrater: | 45,3 % | 74,7 g |