Korvcouscous

Korvcouscous

Betyg

(84 st)

Färgglad couscous med korv och grönsaker. Serveras helst med en god sås!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 4 dl couscous
  • 4 dl vatten
  • 1 tärning hönsbuljong
  • 3 chorizo korvar
  • 1 gul lök
  • Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 2 paprikor

Sås:

  • 2 dl Arla Köket® lätt crème fraiche
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk sambal oelek

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp buljongen och rör i couscous. Lägg på locket och ställ grytan åt sidan ca 6 min. Skär korven i skivor. Skala och hacka löken. Kärna ur och skär paprikorna i bitar. Stek korv, lök och paprika i smör i en stor stekpanna. Blanda med couscousen. Rör ihop ingredienserna till såsen och servera den till.

Tips:

Servera färdig sås till korvcouscousen istället, t ex en kall
sås, sweet chili.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem