Kokosparfait med mynta

Kokosparfait med mynta

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(5 st)

Myntans friskhet bryter av mot parfaitens sötma.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Rosta kokosen i en torr het stekpanna tills den blir ljusbrun. Rör ihop äggulor, florsocker, mynta och kokosmjölk. Vispa grädden. Rör ner grädde och kokos i äggsmeten. Häll i en avlång form, täck med plast. Frys i minst 4 tim. Ta fram kokosparfaiten och låt stå i kyl ca 30 min före servering. Stjälp upp parfaiten på en skärbräda. Skär den i skivor och sedan på diagonalen.

Skriv ut

Källa: