Knaprig ägg- och kaviarmacka

Knaprig ägg- och kaviarmacka

20 min Mellanmål Frukost
Ägg och kaviar på rågbröd är en riktig svensk klassiker. Blanda, bred och njut!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Koka äggen ca 7 min.
  • Rör ihop cottage cheese, kaviar och dill. Skala och skiva äggen. Skala och hacka löken.
  • Klicka röran på bröden. Lägg på äggskivorna och toppa med lök och svartpeppar.
Klart!

Näringsvärden, per styck

Energi:

115 kcal

Protein: 8 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 6 g

Ingredienser

Knäckebröd, t ex finn crisp
8 skivor
Ägg
3
250 g
Kaviar
½ dl
Hackad färsk dill
½ dl
Rödlök
½
Svartpeppar
1 krm