Knaprig ägg- och kaviarmacka

Knaprig ägg- och kaviarmacka

Betyg

(2 st)

Ägg och kaviar på rågbröd är en riktig svensk klassiker. Blanda, bred och njut!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 8 skivor knäckebröd, t ex finn crisp
  • 3 ägg
  • 250 g KESO® cottage cheese Cottage Cheese Naturell 4%
  • ½ dl kaviar
  • ½ dl hackad färsk dill
  • ½ rödlökar
  • 1 krm svartpeppar

Gör så här:

Gör så här:

Koka äggen ca 7 min. Rör ihop cottage cheese, kaviar och dill. Klicka röran på bröden. Skala och skiva äggen och fördela på bröden. Skala och hacka löken. Toppa med lök och svartpeppar.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 115 kcal
  • Protein: 8 g
  • Kolhydrater: 7 g
  • Fett: 6 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem