Knäckebrödspizza

Knäckebrödspizza

20 min Huvudrätt
En ny favorit som passar alla tillfällen. Toppa med dina egna favoriter.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225°.
  • Bred färskosten på brödskivan och lägg på osten. Skiva tomaten, skala och skiva löken och lägg på. Avsluta med oliverna.
  • Lägg pizzan på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 8-10 min. Toppa med rucola och ringla över olja.
Klart!
Kockens tips

För en lyxigare pizza, som kan skäras upp och serveras som t ex drinktilltugg: Byt ut till färskost naturell, använd Präst® och rödlök. Baka som receptet skriver. Ta ut och låt svalna något, toppa sedan med crème fraiche och löjrom. Avsluta med lite färsk dill.

Energi:

1480 kcal

Protein: 57 g
Kolhydrater: 85 g
Fett: 98 g

Ingredienser

Rund knäckebrödskaka
1 skiva
150 g
10 skivor
Blandade oliver
½ dl
Tomat
1
Rödlök
½
Rucola
1 knippe
Olivolja
½ msk