Knäckebrödspizza

Knäckebrödspizza

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(2 st)

En ny favorit som passar alla tillfällen. Toppa med dina egna favoriter.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 225°. Bred färskosten på brödskivan och lägg på osten. Skiva tomaten, skala och skiva löken och lägg på. Avsluta med oliverna. Lägg pizzan på en plåt med bakplåtspapper och grädda i mitten av ugnen i 8-10 min. Toppa med rucola och ringla över olja.

Näringsvärden, per styck

  • Energi: 1480 kcal
  • Protein: 57 g
  • Kolhydrater: 85 g
  • Fett: 98 g

Skriv ut

Källa: