Knäckebrödspizza
20 min
Huvudrätt
Middag
Snabbmat
•

En ny favorit som passar alla tillfällen. Toppa med dina egna favoriter.
Ingredienser
Rund knäckebrödskaka
|
1 skiva |
---|---|
150 g | |
10 skivor | |
Blandade oliver
|
½ dl |
Tomat
|
1 |
Rödlök
|
½ |
Rucola
|
1 knippe |
Olivolja
|
½ msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
För en lyxigare pizza, som kan skäras upp och serveras som t ex drinktilltugg: Byt ut till färskost naturell, använd Präst® och rödlök. Baka som receptet skriver. Ta ut och låt svalna något, toppa sedan med crème fraiche och löjrom. Avsluta med lite färsk dill.
Näringsvärden, per st
Energi:
1325 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 18,8 g |
Protein: | 15 % | 48,9 g |
Fett: | 54,5 % | 81,7 g |
Kolhydrater: | 30,5 % | 99,3 g |

