Kimchi country potatoes

Kimchi country potatoes

45 min
Kimchi är en syrad kål från Korea med smak av ingefära, vitlök och chili som är en utmärkt smakkompis med majonnäs. Här serveras den tillsammans med ugnsbakade potatisstavar och smakrik ost.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Sätt ugnen på 250°.
  • Tvätta potatisen och skär grova stavar. Lägg dem på en plåt. Ringla över smör-&rapsolja och salta. Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min.
  • Ta ut plåten och fördela kimchi och ost på potatisen. Sätt in plåten i ugnen ytterligare ca 10 min.
  • Strimla salladslöken. Strö över salladslöken och klicka på majonnäsen.
Klart!
Energi:

505 kcal

Protein: 12 g
Kolhydrater: 33 g
Fett: 36 g

Ingredienser

Potatis
750 g
Salt
1 tsk
Kimchi
2 dl
3 dl
Salladslökar
2
Majonnäs
1 dl