Kimchi country potatoes

Kimchi country potatoes

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

45 min

Kimchi är en syrad kål från Korea med smak av ingefära, vitlök och chili som är en utmärkt smakkompis med majonnäs. Här serveras den tillsammans med ugnsbakade potatisstavar och smakrik ost.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Sätt ugnen på 250°. Tvätta potatisen och skär grova stavar. Lägg dem på en plåt. Spraya över smör-&rapsolja och salta. Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min. Ta ut plåten och fördela kimchi och ost på potatisen. Sätt in plåten i ugnen ytterligare ca 10 min. Strimla salladslöken. Strö över salladslöken och klicka på majonnäsen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 505 kcal
  • Protein: 12 g
  • Kolhydrater: 33 g
  • Fett: 36 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag