KESO® Cottage cheese-bowl med vaniljyoghurt och hallon

10 min Frukost
KESO® Cottage cheese-bowl med vaniljyoghurt och hallon

En fräsch och krämig bowl som kombinerar KESO® Cottage cheese vanilj med len vaniljyoghurt och hallon. Perfekt till frukost, mellanmål eller som en lätt dessert. Kardemumman lyfter smaken och gör den extra aromatisk.

Nytt

Ingredienser

Hallon:

Svenska frysta hallon
250 g
Nymortlade kardemummakärnor
2 krm
Honung
1 msk

Gör så här

  • Värm hallon försiktigt i en liten kastrull med kardemumma och honung tills de precis mjuknat. Låt sedan hallonen svalna helt.
  • Rör ihop KESO® Cottage cheese vanilj och vaniljyoghurt i en bunke tills blandningen är jämn och krämig.
  • Fördela basen i fyra skålar. Toppa med de svalnade hallonen och servera direkt.
Markera receptet som tillagat

Näringsvärden, per port

Energi:

192 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per port
Fiber: - 2,5 g
Protein: 37,2 % 17,6 g
Fett: 23,9 % 5,2 g
Kolhydrater: 38,9 % 18,4 g
https://www.arla.se/recept/kesor-cottage-cheese-bowl-med-vaniljyoghurt-och-hallon/