KESO® Cottage cheese-bowl med vaniljyoghurt och äpple
10 min
Frukost
•
En krämig och fräsch bowl med KESO® Cottage cheese och vaniljyoghurt, toppad med smörstekta äpplen smaksatta med kanel, kardemumma och lönnsirap. Låt äpplena svalna något innan servering för bästa smak och konsistens.
Nytt
Ingredienser
Bas:
| 500 g | |
| 2 dl |
Äpple:
|
Svenska äpplen
|
2 |
|---|---|
| 1 msk | |
|
Malen kanel
|
2 krm |
|
Nymortlade kardemummakärnor
|
2 krm |
|
Lönnsirap
|
2 tsk |
Topping:
|
Pekannötter
|
12 |
|---|---|
|
Färsk timjan
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
285 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 25,4 % | 17,8 g |
| Fett: | 45,5 % | 14,7 g |
| Kolhydrater: | 29,1 % | 20,4 g |