Kebabrulle
30 min
Huvudrätt
Snabbmat
•
Riktigt läcker kebabrulle serverad i liba-bröd. Fyll den med de grönsaker du gillar och strö sumak (ett turkiskt torkat kryddpulver du hittar i välsorterade butiker) för att ge kebaben en fräsch och syrlig smak.
Ingredienser
|
Kebabskav eller viltskav
|
400 g |
|---|---|
| 1 msk | |
| 150 g | |
|
Tunnbröd liba
|
4 |
|
Tomater
|
2 |
|
Rödlök
|
½ |
|
Saltgurkor
|
4 |
|
Salladsblad
|
4 |
|
Sumak
|
ev 1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
591 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 4,5 g |
| Protein: | 15,8 % | 23 g |
| Fett: | 50,2 % | 33,5 g |
| Kolhydrater: | 34 % | 49,5 g |