Kebabrulle
30 min
Huvudrätt
Snabbmat
•
&format=webp)
Riktigt läcker kebabrulle serverad i liba-bröd. Fyll den med de grönsaker du gillar och strö sumak (ett turkiskt torkat kryddpulver du hittar i välsorterade butiker) för att ge kebaben en fräsch och syrlig smak.
Ingredienser
Kebabskav eller viltskav
|
400 g |
---|---|
1 msk | |
150 g | |
Tunnbröd liba
|
4 |
Tomater
|
2 |
Rödlök
|
½ |
Saltgurkor
|
4 |
Salladsblad
|
4 |
Sumak
|
ev 1 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
591 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
---|---|---|
Fiber: | - | 4,5 g |
Protein: | 15,8 % | 23 g |
Fett: | 50,2 % | 33,5 g |
Kolhydrater: | 34 % | 49,5 g |

