Kassler med örter och valnötter
15 min
•
Arbetstid: 10 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Kassler i basilikadoftande pestosås med valnötter.
Ingredienser
|
Kassler
|
500 g |
|---|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|
Vetemjöl
|
1½ msk |
| 4 dl | |
|
Köttbuljong
|
1 tärning |
|
Citron
|
rivet skal och pressad saft av ½ |
|
Hackad färsk persilja
|
1 dl |
|
Hackad färsk basilika
|
1 dl |
|
Grovhackade valnötter
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Såsen kan förberedas helt. Vitlök kan bytas ut mot 1 gul lök för 4 port. Färsk basilika kan bytas ut på fryst.
Näringsvärden, per port
Energi:
363 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2 g |
| Protein: | 34,2 % | 30,6 g |
| Fett: | 54,8 % | 22,5 g |
| Kolhydrater: | 11 % | 9,8 g |