Kassler i ugn med senap och tomat

Kassler i ugn med senap och tomat

Huvudrätt
Kassler bakad i ugn med smakrikt täcke av färskost och tomater. En ny vardagsfavorit!
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat

Gör så här

  • Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen.
  • Sätt ugnen på 200°. Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnssäker form.
  • Rör ihop färskost, senap och honung. Bred färskost på varje skiva. Skiva tomaterna och lägg på färskosten
  • Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min. Strö över örter och servera med ris och sallad.
Klart!
Energi:

465 kcal

Protein: 29 g
Kolhydrater: 49 g
Fett: 16 g

Ingredienser

Kassler
400 g
Arla® Färskost Naturell
150 g
Dijonsenap
1 msk
Flytande honung
1 msk
Tomater
2
Hackad färsk basilika
1 dl
Råris
3 dl
Salladsmix
65 g