Kassler i ugn med senap och tomat

Kassler i ugn med senap och tomat

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(67 st)

Kassler bakas i ugn med smakrikt täcke av färskost och tomater. En ny vardagsfavorit!

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 3 dl råris
  • 65 g salladsmix

Gör så här:

Gör så här:

Börja med att koka riset enligt anvisning på förpackningen. Sätt ugnen på 200°. Skär kasslern i skivor och lägg i en ugnssäker form. Rör ihop färskost, senap och honung. Bred färskost på varje skiva. Skiva tomaterna och lägg på färskosten. Tillaga i mitten av ugnen ca 20 min. Strö över örter och servera med fullkornsris och sallad.

Näringsvärden, per port inkl ris och sallad

  • Energi: 465 kcal
  • Protein: 29 g
  • Kolhydrater: 49 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem