Kassler med grönsaksremoulad
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•

Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.
Ingredienser
Kassler
|
400 g |
---|
Grönsaksremoulad:
2 dl | |
Senap
|
1 msk |
Hackad ättiksgurka
|
2 msk |
Kapris
|
1 msk |
Majonnäs
|
2 msk |
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
Fasta tomater
|
3 |
Potatis
|
750 g |
---|
Surdegsbaguette
|
1 |
---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
561 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 8,1 g |
Protein: | 23,3 % | 32,1 g |
Fett: | 22,4 % | 14,2 g |
Kolhydrater: | 54,3 % | 75 g |

