Kassler med grönsaksremoulad
30 min
•
Arbetstid: 30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Kassler är härlig sommarmat som blir extra god när man skär den i tunna, tunna skivor. Servera kall med en smakrik yoghurtsås och kokt färskpotatis.
Ingredienser
|
Kassler
|
400 g |
|---|
Grönsaksremoulad:
| 2 dl | |
|
Senap
|
1 msk |
|
Hackad ättiksgurka
|
2 msk |
|
Kapris
|
1 msk |
|
Majonnäs
|
2 msk |
|
Hackad färsk gräslök
|
½ dl |
|
Fasta tomater
|
3 |
|
Potatis
|
750 g |
|---|
|
Surdegsbaguette
|
1 |
|---|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
561 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 8,1 g |
| Protein: | 23,3 % | 32,1 g |
| Fett: | 22,4 % | 14,2 g |
| Kolhydrater: | 54,3 % | 75 g |