Kassler i ugn med senap och tomat
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Kassler bakad i ugn med smakrikt täcke av färskost och tomater. En ny vardagsfavorit!
Ingredienser
|
Kassler
|
400 g |
|---|---|
| 150 g | |
|
Dijonsenap
|
1 msk |
|
Flytande honung
|
1 msk |
|
Tomater
|
2 |
|
Hackad färsk basilika
|
1 dl |
|
Råris
|
3 dl |
|---|---|
|
Salladsmix
|
65 g |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
444 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 3,2 g |
| Protein: | 26,4 % | 28,8 g |
| Fett: | 27,3 % | 13,7 g |
| Kolhydrater: | 46,3 % | 50,6 g |