Kassler i ugn med persilja

Huvudrätt Kvällsmat Lunch Middag
Kassler i ugn med persilja

Enkel och snabblagad kasslerrätt som blir extra god i ugnen.

Ingredienser

Kassler
400 g
2 dl
1 dl
Hackad färsk persilja
½ dl
Vitpeppar
1 krm
Pasta fusilli
300 g
Salladsmix
65 g

Gör så här

  • Sätt ugnen på 225° eller 210° varmluft.
  • Skiva kasslern och lägg den i en ugnssäker form.
  • Blanda grädde, ost, persilja och peppar. Häll såsen över kasslern och gratinera i mitten av ugnen ca 15 min.
  • Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Servera kasslern med pasta och sallad.
Klart!

Näringsvärden, per port inklusive tillbehör

Energi:

605 kcal

Energifördelning:

Energifördelning:
Protein: 34 g
Kolhydrater: 56 g
Fett: 26 g
https://www.arla.se/recept/kassler-i-ugn-med-persilja/