Kantarelltoast med forellrom och crème fraiche
                                
                                     30 min
                                
                                    Förrätt
                        
                    
                
                    •
                    
            
        &format=webp) 
    Har du svårt att välja mellan skagen- eller skogstema på dina tilltugg? Här kommer lösningen i form av en ljuvlig kombo av två klassiska toasts. Den har både aromatiska kantareller och lyxig rom som serveras med en klick crème fraiche för en mild syra som bryter av fint mot både svampen och rommen.
Ingredienser
| 
                                            
                                                Kantareller
                                            
                                     | 200 g | 
|---|---|
| 
                                            
                                                Vitlöksklyftor
                                            
                                     | 2 | 
| 50 g | |
| 
                                            
                                                Finskuren färsk gräslök
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Salt och svartpeppar
                                            
                                     | 
| 
                                            
                                                Surdegsbröd
                                            
                                     | 4 skivor | 
|---|
| 1 dl | |
| 
                                            
                                                Hackad färsk timjan
                                            
                                     | 2 msk | 
| 
                                            
                                                Citron, finrivet skal
                                            
                                     | 1 | 
| 
                                            
                                                Machésallad
                                            
                                     | |
| 
                                            
                                                Forellrom eller löjrom
                                            
                                     | 100 g | 
| 
                                            
                                                Oxalis
                                            
                                     | 
Gör så här
            
                Markera receptet som tillagat
            
            
        
Näringsvärden, per port
Energi:
371 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5 g | 
| Protein: | 13,9 % | 12,7 g | 
| Fett: | 48 % | 20,1 g | 
| Kolhydrater: | 38,1 % | 34,8 g | 
 
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
     
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
    &format=webp) 
     
    &format=webp) 
     
     
     
    &format=webp)