Kantarellrisotto
Huvudrätt
Lunch
Middag
Tillbehör
•
Det doftar skog i hela köket, risotton är ljuvligt krämig och god.
Ingredienser
|
Gul lök
|
1 |
|---|---|
|
Rotselleri
|
100 g |
|
Avorioris
|
2 dl |
|
Vatten
|
5 dl |
|
Kantarellfond
|
2 msk |
|
Torrt vitt vin
|
½ dl |
|
Svamp, t ex trattkantareller
|
200 g |
| 2 msk | |
| 2 dl | |
|
Svartpeppar
|
1 krm |
|
Hackad färsk gräslök
|
2 msk |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
333 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 2,9 g |
| Protein: | 11,9 % | 9,7 g |
| Fett: | 35,1 % | 13,2 g |
| Kolhydrater: | 50,4 % | 41,3 g |