Kanelkakor med blåmögelost
Buffé
Förrätt
•
Upplev den överraskande och läckra kombinationen av kanelkakor och blåmögelost. Du får en blandning av sött och salt i varje oemotståndlig tugga med krispiga kakor, krämig ost, sega tranbär och knapriga pekannötter. Perfekt att servera som ett komplement till ostbrickan!
Ingredienser
| 100 g | |
|
Strösocker
|
1 dl |
|
Rårörsocker
|
1 dl |
|
Ägg
|
1 |
|
Vetemjöl
|
2 dl |
|
Havregryn
|
1 dl |
|
Malen kanel
|
1 tsk |
|
Bakpulver
|
1 tsk |
|
Salt
|
½ tsk |
Topping:
| 150 g | |
|
Torkade tranbär
|
50 g |
|
Pekannötter
|
50 g |
|
Citronmeliss
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per st
Energi:
102 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per st | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 0,5 g |
| Protein: | 6 % | 1,5 g |
| Fett: | 55,6 % | 6,4 g |
| Kolhydrater: | 38,4 % | 9,6 g |