Kanelfrästa körsbär med vaniljkräm

Kanelfrästa körsbär med vaniljkräm

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(14 st)

Himmelska bär med lätt kanelsmak. En fullträff med den superenkla, lena vaniljkrämen.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Vaniljkräm:

Gör så här:

Gör så här:

Kärna ev ur körsbären. Hetta upp smöret i en stekpanna. Rör ner socker och kanel. Blanda i körsbär och mandel och stek ca 2 min. Skrapa fröna ur vaniljstången och blanda med smetana och socker. Servera körsbären varma med vaniljkrämen.

Tips:

Vaniljstång kan bytas ut mot 0,5 krm vaniljpulver till 4 port.
Vaniljpulver finns att köpa i de flesta livsmedelsbutiker.

Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör

  • Energi: 430 kcal
  • Protein: 5 g
  • Kolhydrater: 23 g
  • Fett: 35 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem