Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(38 st)

Italieninspirerat med kalvkotlett som italienarna älskar! Bönor med smak av parmesan är gott till.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skiva purjolöken tunt. Häll av och skölj bönorna. Fräs löken i smör-&rapsolja i en kastrull 2–3 min. Tillsätt bönor, crème fraiche, vatten, citronskal och ½ tsk salt. Ta från värmen. Salta och peppra kotletterna. Stek dem i smör-&rapsolja i en stekpanna 2–3 min på varje sida. Lägg i tomaterna med kvisten uppåt när ca 2 min av stektiden återstår. Värm bönorna. Servera kotletterna med bönor och tomater.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 355 kcal
  • Protein: 34 g
  • Kolhydrater: 15 g
  • Fett: 16 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem