Kalvkotlett med krämiga parmesanbönor
30 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
Varmrätt
•
Italieninspirerat med kalvkotlett som italienarna älskar! Bönor med smak av parmesan är gott till.
Ingredienser
|
Kalvkotletter med ben à ca 170 g
|
4 |
|---|
|
Purjolök
|
1 |
|---|---|
|
Cannellinibönor
|
ca 400 g |
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
|
| 2 dl | |
|
Citron
|
rivet skal av 1 |
|
Körsbärstomater på kvist
|
20 |
|
Salt och peppar
|
|
|
Vatten
|
½ dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
384 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 10,7 g |
| Protein: | 43,3 % | 41 g |
| Fett: | 31,8 % | 13,8 g |
| Kolhydrater: | 24,9 % | 23,5 g |