Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(7 st)

Frisk slaw med knapriga söta granatäpplekärnor på toppen. God till grillad kyckling, halloumi och lax. Den som föredrar en krämigare slaw blandar ner ett par deciliter turkisk matyoghurt.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • saft av 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 kruka färsk mynta

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

  • Mathem

Gör så här

Gör så här

Skala kålrabbin och strimla den. Skala moroten och strimla den med skalaren. Dela granatäpplet och ta ur kärnorna. Smula osten grovt. Blanda kålrabbi, morot, granatäpplekärnor och ost. Rör ihop dressingen och häll den över slawen. Garnera med myntablad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag