Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Kålrabbislaw med granatäpple och vitost

Betyg

(6 st)

Frisk slaw med knapriga söta granatäpplekärnor på toppen. God till grillad kyckling, halloumi och lax. Den som föredrar en krämigare slaw blandar ner ett par deciliter turkisk matyoghurt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Dressing:

  • saft av 1 citron
  • 2 msk olivolja
  • ½ tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 1 kruka färsk mynta

Gör så här:

Gör så här:

Skala kålrabbin och strimla den. Skala moroten och strimla den med skalaren. Dela granatäpplet och ta ur kärnorna. Smula osten grovt. Blanda kålrabbi, morot, granatäpplekärnor och ost. Rör ihop dressingen och häll den över slawen. Garnera med myntablad.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 175 kcal
  • Protein: 9 g
  • Kolhydrater: 8 g
  • Fett: 11 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem