Kålrabbislaw med granatäpple och vitost
25 min
Tillbehör
•
Frisk slaw med knapriga söta granatäpplekärnor på toppen. God till grillad kyckling, halloumi och lax. Den som föredrar en krämigare slaw blandar ner ett par deciliter turkisk matyoghurt.
Ingredienser
|
Kålrabbi
|
300 g |
|---|---|
|
Morot
|
1 |
|
Granatäpple
|
1 |
| 150 g |
Dressing:
|
Citron
|
saft av 1 |
|---|---|
|
Olivolja
|
2 msk |
|
Salt
|
½ tsk |
|
Peppar
|
1 krm |
|
Färsk mynta
|
1 kruka |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
208 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 7,8 g |
| Protein: | 17,4 % | 8,9 g |
| Fett: | 62,2 % | 14,6 g |
| Kolhydrater: | 20,4 % | 10,4 g |