Coleslaw på primörer

Coleslaw på primörer

Betyg

(31 st)

En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Finstrimla kålen. Strimla sockerärterna. Skiva rädisor och lök. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs, senap, salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 tim före servering. Tips! Imponera med hembakade hamburgerbröd. Recept finns på arla.se.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem