Coleslaw på primörer - Recept | Arla
Coleslaw på primörer

Coleslaw på primörer

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(31 st)

En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.

Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här

Gör så här

Finstrimla kålen. Strimla sockerärterna. Skiva rädisor och lök. Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs, senap, salt och peppar. Låt stå i kyl minst 1 tim före servering. Tips! Imponera med hembakade hamburgerbröd. Recept finns på arla.se.

Näringsvärden, per per port

  • Energi: 155 kcal
  • Protein: 3 g
  • Kolhydrater: 6 g
  • Fett: 13 g

Skriv ut

Källa: