Coleslaw på primörer

Coleslaw på primörer

60+ min
En krispig och krämig coleslaw är ett fräscht och gott tillbehör till såväl kött som fisk. Perfekt till hamburgare och kryddiga korvar också.
Provlagat av Arla Mat Provlagat av Arla Mat
https://www.arla.se/recept/coleslaw-pa-primorer/

Gör så här

  • Finstrimla kålen. Strimla sockerärterna. Skiva rädisor och lök.
  • Blanda grönsakerna med matyoghurt, majonnäs, senap, salt och peppar.
  • Låt stå i kyl minst 1 tim före servering.
Klart!
Energi:

155 kcal

Protein: 3 g
Kolhydrater: 6 g
Fett: 13 g

Ingredienser

Vitkål
200 g
Sockerärter
50 g
Rädisor
½ knippe
Färsk lök
½
1 dl
Majonnäs
½ dl
Senap
1 msk
Salt
½ tsk
Svartpeppar
1 krm