Källarfranska
Brunch
Buffé
Frukost
Mellanmål
Frysbar
•

Källarfranska måste väl ändå vara den mest omtyckta ljusa brödbullen vi har. Källarfranskan är underbar nybakad med smör och ost. Bullarna går bra att frysa in och ta fram och värma på lätt i ugnen, så blir de som nybakade. Servera till frukost, mellanmål eller kvällsfikat.

Carolina Soudah
Receptkreatör
Ingredienser
Jäst
|
50 g |
---|---|
5 dl | |
20 g | |
Salt
|
2 tsk |
Vetemjöl eller vetemjöl special (ca 700 g)
|
11- 12 dl |
Gör så här
Näringsvärden, per styck
Energi:
147 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 5 g |
Kolhydrater: | 27 g |
Fett: | 2 g |

