Kalkoncarpaccio med groddar
1 tim 30 min
Buffé
Förrätt
Huvudrätt
Middag
•

Ljuvlig carpaccio på lövtunna, saftiga kalkonskivor i sällskap av smakrik vitlöksdressing och lagrad ost.
Ingredienser
Kalkonfilé
|
600 g |
---|---|
Salt
|
1 tsk |
Svartpeppar
|
1 krm |
Salladslökar
|
2 |
Kumquats
|
6 |
2 dl | |
Groddar
|
2 dl |
Dressing:
Äggula
|
1 |
---|---|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
1 dl |
Pressad vitlöksklyfta
|
1 |
Citronsaft
|
1 msk |
Salt och peppar
|
Gör så här
Näringsvärden, per portion exklusive tillbehör
Energi:
450 kcal
Energifördelning:
Energifördelning: | |
---|---|
Protein: | 40 g |
Kolhydrater: | 3 g |
Fett: | 31 g |

