Japansk kräftwok med wasabitopp

Japansk kräftwok med wasabitopp

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(3 st)

Lättlagad wok med spännande japansk topping.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner
  • 250 g kräftstjärtar
  • 200 g platta risnudlar
  • 500 g frysta wokgrönsaker
  • Arla® Smör-&rapsolja Smör- & rapsolja
  • 1½ dl teriyakimarinad
  • ½ dl rostade sesamfrön

Wasabitopp:

Gör så här:

Gör så här:

Tina kräftstjärtarna. Blanda ingredienserna till wasabitoppen. Koka nudlarna. Låt dem rinna av. Låt kräftstjärtarna rinna av. Stek grönsakerna i smör-&rapsolja i en wok eller stor stekpanna. Rör i marinad, nudlar och kräftstjärtar och värm. Strö över sesamfrön. Servera med wasabitoppen.

Näringsvärden, per port

  • Energi: 405 kcal
  • Protein: 23 g
  • Kolhydrater: 59 g
  • Fett: 9 g

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem