Italienska kotletter

Italienska kotletter

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(24 st)

Söta russin och salvians smak passar kotletterna utmärkt.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

Gör så här:

Gör så här:

Skala och hacka vitlöken. Fräs den i smör i en traktörpanna. Tillsätt mjölet utrört i vattnet, grädde, buljongtärning, salvia, balsamvinäger och russin. Låt såsen koka upp. Stek kotletterna i smör i en stekpanna, 2-3 min/sida. Salta och peppra. Lägg ner kotletterna i såsen och låt dem puttra några minuter.

Tips:

Lammkotlett kan bytas ut till kalvkotlett eller griskotlett.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem