Italienska kotletter
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•

Söta russin och salvians smak passar kotletterna utmärkt.
Ingredienser
Lammkotletter
|
4 |
---|
Vitlöksklyftor
|
2 |
---|---|
Vetemjöl
|
1 msk |
Vatten
|
1 dl |
2 dl | |
Köttbuljong
|
1 tärning |
Russin
|
1 dl |
Torkad salvia
|
2 tsk |
Balsamvinäger
|
1 msk |
Salt
|
1 tsk |
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Lammkotlett kan bytas ut till kalvkotlett eller griskotlett.
Näringsvärden, per port
Energi:
460 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 1,1 g |
Protein: | 18,5 % | 21 g |
Fett: | 68,3 % | 35,5 g |
Kolhydrater: | 13,2 % | 15 g |

