Italienska kotletter
20 min
Huvudrätt
Lunch
Middag
•
Söta russin och salvians smak passar kotletterna utmärkt.
Ingredienser
|
Lammkotletter
|
4 |
|---|
|
Vitlöksklyftor
|
2 |
|---|---|
|
Vetemjöl
|
1 msk |
|
Vatten
|
1 dl |
| 2 dl | |
|
Köttbuljong
|
1 tärning |
|
Russin
|
1 dl |
|
Torkad salvia
|
2 tsk |
|
Balsamvinäger
|
1 msk |
|
Salt
|
1 tsk |
|
Vitpeppar
|
1 krm |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Lammkotlett kan bytas ut till kalvkotlett eller griskotlett.
Näringsvärden, per port
Energi:
460 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 1,1 g |
| Protein: | 18,5 % | 21 g |
| Fett: | 68,3 % | 35,5 g |
| Kolhydrater: | 13,2 % | 15 g |