Italiensk broccolisallad med sardeller
15 min
Buffé
Förrätt
•
Broccolisallad med sting av den vällagrade osten. En sallad med influenser från Italien som passar bra som förrätt.
Ingredienser
|
Färsk broccoli
|
250 g |
|---|---|
|
Arla Köket® Smör-&rapsolja oliv
|
2 msk |
|
Apelsin
|
1 |
|
Marinerade kronärtskockshjärtan
|
290 g |
|
Sardellfiléer
|
8 |
|
Hackad färsk röd chili
|
1 tsk |
Till servering:
|
Flingsalt
|
|
|---|---|
|
Svartpeppar
|
|
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
131 kcal
| Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
|---|---|---|
| Fiber: | - | 5,2 g |
| Protein: | 18,3 % | 5,9 g |
| Fett: | 50 % | 7,4 g |
| Kolhydrater: | 31,7 % | 10,2 g |