Ischokladshjärtan

45 min Efterrätt
Ischokladshjärtan

Ischoklad är busenkelt och busgott året runt men allra vanligast på gottebordet till jul.

Ingredienser

30 g
Mörk choklad
70 g
30 g
Mjölkchoklad
70 g
30 g
Vit choklad
70 g

Gör så här

  • Smält smöret i en kastrull. Bryt chokladen i små bitar. Lägg chokladen i smöret och rör tills den smält.
  • Gör samma sak med de olika chokladerna.
  • Fyll första smeten i formar, ställ in i frysen och låt stelna. Ta ut och fyll på med nästa smet. Ställ i frysen och låt stelna.
  • Toppa formarna med den sista smeten och låt stelna.
Markera receptet som tillagat

Toppa ev med mandelsplitter eller frystorkade hallon.

Näringsvärden, per st

Energi:

37 kcal

Energidistribution % Näringsvärden per st
Fiber: - 0 g
Protein: 4,4 % 0,4 g
Fett: 71,5 % 3 g
Kolhydrater: 24,1 % 2,2 g
https://www.arla.se/recept/ischokladshjartan/