Honungsstekta revbensspjäll med rostad brysselkål
4 tim 30 min
Buffé
•

Revbensspjällen blir saftiga när de får vara länge i ugnen. Lägg brysselkål i formen och stek med dem på slutet av tillagningstiden.
Ingredienser
Revbensspjäll
|
1½ kg |
---|
Kryddblandning:
50 g | |
Konc konc apelsinjuice
|
3 msk |
Japansk soja
|
1½ msk |
Sambal oelek
|
1 tsk |
Flytande honung
|
2 msk |
Flingsalt
|
1 tsk |
Brysselkål
|
500 g |
---|---|
1 dl |
Gör så här
Markera receptet som tillagat
Näringsvärden, per port
Energi:
638 kcal
Energidistribution % | Näringsvärden per port | |
---|---|---|
Fiber: | - | 3,5 g |
Protein: | 31,4 % | 49,3 g |
Fett: | 60,3 % | 43,5 g |
Kolhydrater: | 8,3 % | 13 g |

