Havreflarn

Havreflarn

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(162 st)

Havreflarn är knäckiga småkakor som är ett måste på det klassiska kakbordet. Grädda flarnen direkt för att få riktigt spröda kakor.

{{ MyRecipesFavouriteButton.isUserFavourite ? 'Ta bort recept' : 'Spara recept' }}
Liknande recept
Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 24 st

Gör så här

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 175°.
  2. Smält smöret i en kastrull. Rör ner övriga ingredienser och blanda till en smet.
  3. Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Grädda i mitten av ugnen ca 5 min.

Tips:

Vill du göra små skålar kan du lägga dem över glas eller t ex brödkaveln när de fortfarande är varma.

Näringsvärden, per st

  • Energi: 49 kcal
  • Protein: 1 g
  • Kolhydrater: 5 g
  • Fett: 3 g

Skriv ut

Källa:

Andra goda förslag