Havre- och chokladcookies

Havre- och chokladcookies

Betyg

(25 st)

Möra chokladcookies med havre. Hela chokladbitar ger härligt tuggmotstånd.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Receptet gäller för 20 st

  • 200 g Arla® Svenskt Smör Normalsaltat 82%
  • 3 dl rårörsocker
  • 2 ägg
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 2 dl havregryn
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 tsk bikarbonat
  • 200 g mörk choklad

Gör så här:

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Rör smör och socker poröst. Rör i äggen, salt, vaniljsocker och havregryn. Blanda mjöl och bikarbonat. Rör ner det i smeten. Grovhacka chokladen och rör ner den. Klicka ut smeten glest (6-8/plåt) på bakplåtspapper på plåtar. Grädda i mitten av ugnen ca 10 min. Låt kakorna kallna på pappret.

Skriv ut

Källa:

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem