Hamburgare med 3 sorters lök

Hamburgare med 3 sorters lök

Ge betyg 1
Ge betyg 2
Ge betyg 3
Ge betyg 4
Ge betyg 5

(4 st)

1 tim

Saftig burgare som först sotas i torr stekpanna för att få den rökiga, grillasde smaken. God med en smält skiva ost och lök i olika former.

Lägg i inköpslista

Finns i din inköpslista

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem

Lägg i inköpslista

Ingredienser

Antal portioner

3 x lök:

Gör så här:

Gör så här:

Koka upp ättika, socker och vatten. Skala och skiva silverlöken tunt och lägg i en skål. Häll ättikslagen på löken och låt dra minst 1 tim. Skala rödlöken. Skiva halva löken tunt och lägg kallt vatten ca 10 min. Skär resterande rödlök grovt och sautera i smör och olja långsamt tills den har blivit mjuk. Blanda färsen med salt och peppar. Forma 4 st burgare och stek i en stekpanna med smöret. Avsluta med att lägga på osten på burgarna och värm brödet i ugnen. Bred på dijonsenap på brödet och bygg burgaren.

Skriv ut

{{NotificationBanner.message}}

{{NotificationBanner.buttonText}}

Nu kan du beställa ingredienserna via MatHem